ARGENTINCI UOČI LONDONA

TATA MARTINO EKSPRIMENTIRA SA ZVIJEZDAMA 'Baš me zanima kako će Messi izgledati u paru s Tevezom'

Gerardo Martino ima na raspolaganju gotovo sve najbolje igrače. On mora odlučiti koliko će u napadu uz Messija igrati Tevez, koliko Agüero odnosno Higuain. No, izbornika Argentine, koji je u prošloj sezoni bio trener Barcelone, najviše pitaju za Messija.

- Messi traži vrhunsku formu. Svjestan je da još nije pravi i to ga zabrinjava. To što se događa s Messijem zbiva se i s Barcelonom. Mislim da nikad više nećemo imati šansu vidjeti da se netko toliko dugo održava na tako visokoj razini - kazao je Martino te o Messiju dodao:

- Nesretan je što se na terenu ne može izraziti kako bi htio. Svi bismo mu u tome trebali pomoći.

Najavio je da će svakako iskušati Messija s Tevezom.

- Dobro se razumije s Higuainom i Agüerom, pa da vidimo kako će funkcionirati s Tevezom.

U kontekstu zvijezde Barcelone, Martino se dotaknuo i Angela di Marije. On prolazi krizu s momčadi Manchester Uniteda, ali je u reprezentaciji vrlo bitan.

- Di Maria omogućuje Mesiju posjed lopte i shvaća jako dobro da je on uvijek u potrazi za zadnjim pasom. Tražim način kako ih najbolje složiti, kako bismo pronašli pravu ravnotežu u momčadi.

Marcos Rojo iz Manchester Uniteda otpao je zbog ozljede lijevog ramena u dvoboju s Manchester Cityjem, umjesto njega pozvan je 20-godišnji Johathan Silva iz lisabonskog Sportinga. Osim s Hrvatskom, Argentina igra i s Portugalom, četiri dana kasnije u Manchesteru. To će biti novi ogled Messija i Ronalda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:44