ZAMJENA ZA PIRLA

Tardelli: 'Juveu treba neki majstor poput Modrića'

Juventus mora neke stvari mijenjati želi li postati jednako dobar kao tri-četiri najbolje momčadi u Europi. Andrea Pirlo je na zalazu - rekao je legendarni igrač
 Nenad Dugi/CROPIX

Marco Tardelli, legendarni 58-godišnji talijanski nogometni reprezentativac i već pet godina asistent na izborničkoj klupi Irske Giovanniju Trapattoniju, je silno pohvalio hrvatskog nogometaša Luku Modrića...

Pričao je Tardelli o aktualnom stanju u Juventusu, gdje je proveo veliki dio svoje karijere, od 1975. do 1985. godine. Sve posredstvom viđenoga u dvije četvrtfinalne utakmice Lige prvaka protiv Bayerna (ukupno 4-0 za Bavarce).

- Juventus mora neke stvari mijenjati želi li postati jednako dobar kao tri-četiri najbolje momčadi u Europi. Andrea Pirlo je na zalazu i u ovom trenutku možda čak napadač nije glavni problem Juvea, nego zamjena za Pirla, neki majstor na sredini travnjaka. Netko poput Luke Modrića u Realu ili malog Verrattija koji je otišao u PSG - rekao je Tardelli u razgovoru za La Gazzettu dello Sport i dodao:

- Ako Juventus želi i dalje igrati s formacijom 3-5-2, mora imati i jače bokove. Marcelo Alves, Coentrao ili Alaba, netko takav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 04:26