ODLUKA PADA U LONDONU

SVLAČIONICA CHELSEAJA JEDNOGLASNA 'Remi je odličan, a za to možemo zahvaliti Courtoisu'

Chelsea je u Parizu poveo golom Branislava Ivanovića u 36. minuti, a izjednačio je Edison Cavani u 55. minuti. PSG je tijekom susreta imao još nekoliko sjajnih prilika, no Thibaout Courtois je odlično reagirao na udarce Blaisea Matuidija, Zlatana Ibrahimovića i Cavanija.

Pogodak Chelsea bio je ujedno i jedini udarac 'Bluesa' prema vratima francuskog prvaka. Zanimljivo, u akciji su sudjelovali braniči Chelsea. John Terry je ubacio pred gol, Gary Cahill je petom produljio loptu, a Branislav Ivanović glavom svladao Salvatorea Sirigua. Uzvrat je 11. ožujka na stadionu Stamford Bridgeu.

Nakon utakmice zadovoljan remijem bio je i kapetan John Terry.

- Naš vratar je imao nekoliko dobrih obrana i tako nas ostavio na životu. Bio je izvanredan - govorio je Terry.

- Ovo je pozitivan rezultat za nas ali i u uzvratu će biti teško, možda smo samo u maloj psihološkoj prednosti. PSG je velika momčad koja ima odlične napadače i može zabiti pogodak u svakoj utakmici, moramo biti na oprezu i pokušati slaviti i u uzvratu u Londonu - kazao je strijelac jedinog pogotka za Chelsea, Branislav Ivanović.

Trener Bluesa Jose Mouriho, kao i kapetan Terry pohvalio je svog vratara, Belgijanca Thibauta Courtoisa.

- Kada vidite kako je Courtois branio, može se reći da smo imali sreće. Imao nekoliko važnih obrana. Ali zadovoljan sam rezultatom s obzirom na činjenicu da smo mogli i izgubiti, sve se sada riješava na Stamford Bridgeu - rekao je Mourinho.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 22:34