VELIKO ZANIMANJE

Strinić na rubu prelaska u Soldin Köln?

Podsjetimo da je trener u Kölnu hrvatski strateg Zvonimir Soldo koji je vjerojatno, barem djelomično, uvjetovao želju kluba za nogometašem splitskog Hajduka
Split, 210410.Stadion Poljud.?Prva finalna nogometna utakmica Hrvatskog kupa izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: Ante Bulat i Ivan Strinic.Foto: Ante Cizmic / CROPIX
 Ante Cizmic / CROPIX

Ivan Strinić, 22-godišnji nogometaš Hajduk, koji je prije nekoliko dana u Klagenfurtu (Austrija - Hrvatska 0-1) debitirao u hrvatskoj reprezentaciji, postaje sve atraktivnije ime na euro-tržištu.

Rimski Lazio je dosad pokazivao lagani interes spram lijevog bočnog igrača, kojeg su u Hrvatskoj vrlo brzo proglasili "novim Jarnijem", a u nedjelju je talijanski Tuttomercato obavijestio da će rimski talijanski prvoligaš, lako moguće, izgubiti borbu za njega.

Bundesligaš Köln je također na pragu Strinića, a Tuttomercato navodi da te dvije strane, Strinić i Köln, već imaju usmeni dogovor oko prijelaza.

Podsjetimo da je trener u Kölnu hrvatski strateg Zvonimir Soldo koji je vjerojatno, barem djelomično, uvjetovao želju kluba za nogometašem splitskog Hajduka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 09:30