KONAČNO NA OTOK

Spartak Moskva nudi Pletikosu za Pavljučenka

Zagreb, 271108.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica 3. kola skupine D Kupa UEFA izmedju zagrebackog Dinama i Spartaka iz Moskve. Na slici: Stipe Pletikosa.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Gorsic / CROPIX

Hrvatski vratar Stipe Pletikosa već je neko vrijeme spominjan kao moguće pojačanje Tottenhama, dok je Roman Pavljučenko više puta doveden u kontekst za povratak u moskovski Spartak.

Usporedno su se ove dvije priče protezale po ruskim i engleskim medijima zadnjih mjeseci, no u jednom "udarcu" bi mogla biti riješena oba transfera tijekom nadolazećeg ljeta. Tako barem navodi Daily Mail.

Pavljučenko od 2008. godine nije zavrijedio veliko poštovanje trenera Tottenhama Harryja Redknappa koji ga je koristio mnogo rjeđe no što se očekivalo. Prije toga je Pavljučenko uspješno igrao za moskovski Spartak od 2003. godine i često su se pojavljivale priče o njegovom mogućem povratku.

Hrvatski vratar Pletikosa je, pak, bio na Redknappovu radaru, a trener londonske momčadi je zadnjih mjeseci volio rješavati vratarsku križaljku svog kluba i često je u iskusnom Pletikosi vidio dobro rješenje.

Realizacija, navodno, nikada nije bila bliža po ovom pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:49