SUIGRAČ MODRIĆU?

ŠPANJOLCI UVJERENI 'Rakitić ne želi produžiti ugovor sa Sevillom jer pregovara s Realom'

Jedan od najpoznatijih španjolskih radijskih novinara Paco Gonzalez objavio je da Ivan seli u Madrid

Španjolska radijska postaja Cadena COPE donijela je u srijedu ekskluzivnu informaciju da se hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić nalazi na meti Real Madrida...

Veznjak Seville ove sezone igra u životnoj formi, a nije tajna da je svojim nastupima privukao pažnju brojnih europskih klubova. No, dosad se ni u jednoj priči nije spominjao Real Madrid, klub koji je prije samo nekoliko dana Rakitić srušio svojim nezaboravnim ''sombrerom'' i asistencijom za Carlosa Baccu.

Jedan od najpoznatijih španjolskih radijskih novinara Paco Gonzalez je u emisiji Tiempo de Juego objavio informaciju da Real želi Rakitića, te da je igračev brat i agent Dejan već razgovarao s glavnim direktorom ''kraljevskog kluba'' Joseom Angelom Sanchezom. Gonzalez je istaknuo i da Rakitić ima ponudu Atletico Madrida, ali da želi u Real zbog čega je i došlo do zastoja u pregovorima oko novog ugovora sa Sevillom.

Podsjetimo, aktualni ugovor 26-godišnjeg veznjaka vrijedi samo do ljeta 2015. godine, što olakšava posao potencijalnim kupcima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:24