SVAĐA ZBOG 'OTVORENOG'

Špaco: Nije bilo svađe, to je bio normalan razgovor

Imperativ pobjede visi nad glavom i Hajduku i Zagrebu, neće biti lako u Kranjčevićevoj. Moja momčad će igrati ofanzivno pa ćemo vidjeti što će biti - istaknuo je trener bijelih
 Vladimir Dugandžić / Cropix

SPLIT - Stanko Poklepović tvrdi da ne čita novine, ali je za razgovor za medije uvijek na raspolaganju. Špaco je zahvalan sugovornik, a njegovi su nastupi atraktivni, uvijek nudi štofa za pravu priču pa ne čudi što je jako zastupljen po internetskim portalima, radijskim i televizijskim programima, lakoćom je osvojio novinske stupce.

Na prvi aprila Špacu je dočekala priča o navodnoj ljutnji predsjednika kluba Joška Svaguše koji je poludio zbog njegova nastupa na Otvorenom .

- Nemam pojma o čemu pričate. Znam da sam imao sastanak sa Svagušom, Šurjakom i Kalinićem s kojima sam razgovarao o utakmicama koje nas očekuju do kraja sezone. Da je postojao bilo kakav problem sigurno bi mi netko nešto kazao, stvarno sam iznenađen – odgovorio Poklepović.

Na daljnje inzistiranje na ovoj priči Špaco je poentirao:

- Je, potukli smo se predsjednik Svaguša i ja! Pa šta vam je ljudi, prvi je aprila...

Tako je Špaco demantirao spekulacije u navodnom raskolu u Hajduku. Službeni demantij nije ni bio potreban, iako je glasnogovornik Nikica Vukašin iskazao čuđenje kako je sadržaj radnog sastanka iz kancelarija procurio u javnost, ali i da je netočno interpretiran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 00:07