RAJ ZA TRGOVCE

ŠOPING U UKRAJINI Mamić otišao po dva igrača iz Odese, ali i obaviti razgovore s Vukojevićem i Duduom

Mamiću je jako zanimljiv, sad već bivši stoper Čornomoreca, Argentinac Pablo Fontanello (29) koji je prije neki dan raskinuo ugovor s klubom iz Odesee
 Ronald Gorsic / CROPIX

U Maksimirskoj 128 kao zmija noge kriju informaciju zašto je Zoran Mamić otišao na službeni put. Međutim, izvori govore da je otputovao kako bi probao dogovoriti dolazne transfere u plavu svlačionicu!

Tema je - Ukrajina. Situacija u toj državi je poznata, mnogi igrači su dobili "slobodne papire" te je to idealna prilika da se napravi neki dobar posao. Kažu nam informatori bliski klubu da su u modrom klubu vrlo brzo reagirali kad su saznali za događanja u Ukrajini.

Kao što znamo, Modri su u velikim problemima na stoperskim pozicijama. Taravel i Addy su otpali na duže vrijeme, Josip Šimunić još nije odlučio hoće li nakon ove sezone nastaviti karijeru. Za novi juriš na Ligu prvaka, ako se, naravno, osvoji naslov prvaka, pod hitno se treba nabaviti stoper, bilo bi idealno dvojicu, možda i trojicu. Zato se već sada kreće u akciju kako se ne bi sve ostavilo za zadnji trenutak, u ljetnom prijelaznom roku. Po onome što smo uspjeli iščeprkati, Mamiću je jako zanimljiv, sad već bivši stoper Čornomoreca, Argentinac Pablo Fontanello (29) koji je prije neki dan raskinuo ugovor s klubom koji je Dinamo dva puta pobijedio u skupini Europske lige. S obzirom da je Argentinac sada slobodan igrač, u Dinamo bi došao besplatno, pa se taj posao čini dobrom investicijom.

Naravno, treba vidjeti što će biti od svega toga, ponavljamo da se radi o neslužbenoj informaciji. Ali nije samo Fontanello "na piku" sportskog direktora i trenera. Dobro upućeni u Mamićeva promišljanja tvrde da bi u Maksimiru vrlo rado vidjeli još jednog igrača Čornomorca. Radi se o Oleksiju Antonovu (27). Njemu ugovor s klubom iz Odese istječe 30. lipnja ove godine, pa bi i on u maksmirske odaje mogao doći besplatno.

Jučer su nam maksimirski izvori tvrdili da se u Maksimirskoj 128 žele raspitati u o statusu Ognjena Vukojevića i Eduarda, ali to je već stara priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 23:41