UTAKMICA ODLUKE

Soldo: S nekima se bitke ne mogu dobivati

 AP

“Sudbina Kölna: U Bochumu će u petak Zvonimir Soldo i njegova momčad odigrati odlučujuću bitku derbija začelja”, piše kelnski Express.

“A, nakon poraza protiv Hoffenheima (4-0, op.a.) trener se sprema povući neke radikalne poteze”, dodaje se u tekstu pod naslovom “Tri Soldina spasitelja”, u kojem se dodaje da će se hrvatski strateg odlučiti od prve minute na travnjak s klupe za pričuvne igrače poslati Manasseha Ishiakua, Tanera Yalcina i Adila Chihia, kao zamjenu za Fabricea Ehreta, Sebastiana Freisa i zbog kartona suspendiranog Lukasa Podolskog.

- Gubimo previše lopti, to je ono što najviše unazađuje našu igru. Nakon utakmice kao one protiv Hoffenheima nije lako nastaviti, no imam neke ideje kako se postaviti u Bochumu. Samo nas pobjeda vuče s dna - kazuje Soldo koji se nada da će upravo Ishiaku, poznat po dobroj kontroli lopte, unaprijediti igru momčadi.

Istovremeno, njemački Sport Bild podsjeća na narušene odnose u momčadi koju Soldo vodi.

- Povjerenje se ruši kada neke stvari isplivaju u javnost, a s takvim se osobama niti bitke ne mogu dobiti - rekao je hrvatski trener očito aludirajući na verbalni rat koji vodi s kapetanom momčadi Milivojem Novakovičem, a koji bi također protiv Bochuma mogao odgledati utakmicu.

- On je na promatranju, a što će biti s njime isključivo je moja odluka - rekao je Soldo za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 04:37