NA KLUPI DO BOŽIĆA

Soldo: Ispričavam se navijačima zbog otužne igre

 AP

Za Bild je predsjednik posrnuloga nogometnog Bundesligaša Kölna Wolfgang Overath u nedjelju izjavio da pred trenera Zvonimira Soldu ne stavlja nikakav ultimatum. Pa ipak.

U izjavi od ponedjeljka, danoj lokalnom Kölner Expressu, Overath je malo korigirao prethodni istup.

- Naravno da je trener suodgovoran za trenutačnu krizu. Svakako će sjediti na klupi u sljedećem kolu protiv Bochuma. Nakon te utakmice dolazi nam Werder, a onda Freiburg i Nürnberg. Protiv svih tih suparnika osim Werdera moramo se naosvajati bodova – izrazio je u konačnici ultimatum Overath, jedan od najboljih njemačkih nogometaša u povijesti.

To znači da će Soldo dobiti priliku do završetka jesenskog dijela Bundeslige. Ne popravi li značajno bodovni konto, za Božić će mu šefovi uručiti – otkaz.

- Naravno, odgovoran sam za naše loše igre. Podrška koju još uvijek dobivam od klupskog vodstva lijepa je stvar, no predugo sam u nogometu da ne bih znao da sve ovisi o uspjehu odnosno neuspjehu. Protiv Hoffenheima smo ponudili otužnu igru. Zbog toga se još jednom moram ispričati navijačima. Nažalost, i dalje nemamo stabilnost u igri – priznaje hrvatski 42-godišnji trener, čija je momčad 4-0 domaćim porazom pala na 15. mjesto ljestvice.

Bild je također izvijestio da je vodstvo kluba u nedjelju održalo kolektivni sastanak s igračima, kojima se prigovorilo na nedostatku stava, borbenog duha i strasti na travnjaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:46