PRAVO NA HVALISANJE

SLAVEN BILIĆ BRILJIRAO ŠALOM UOČI GRADSKOG DERBIJA 'Čak ni psima ne bih dopustio da navijaju za Spurse'

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 24: Slaven Bilic manager of West Ham United celebrates his team's second goal during the Barclays Premier League match between West Ham United and Chelsea at Boleyn Ground on October 24, 2015 in London, England. (Photo by Jordan Mansfield/Getty Images)
 Jordan Mansfield / 2015 Getty Images

U nedjelju s početkom je na rasporedu tek jedna utakmica engleskog nogometnog prvenstva, ona između Tottenhama i West Hama na White Hart Laneu koja započinje u 17h.

Riječ je dakako o londonskom derbiju, a naboj u gradskim derbijima uvijek je poseban. Tako je engleski The Mirror uoči susreta donio tekst pod naslovom 'West Hamov šef Slaven Bilić inzistira kako čak ni psima ne bi dopustio da navijaju za Spurse'.

"Ne osjećam neku netrpeljivost prema Spursima. Ne. Ali oni su londonski klub i utakmica puno znači navijačima. Navijači West Hama rade zajedno s navijačima Spursa i dobra stvar je kada vaša momčad pobijedi da jedva čekate otići na posao kako biste zadirkivali kolege. A ako izgubite, onda baš nije ugodno“, objašnjava Bilić.

"U mojem smo stanu svi navijači West Hama. Mislim da mi niti psi nisu navijači Spursa, ali provjerit ću. Jutros su me gledali mrvicu drugačije“, rekao je Bilić u šali.

A što mogu navijači očekivati od 'čekićara' u ovoj utakmici? West Ham nije poražen na zadnja tri gostovanja kod Spursa, ali u ovaj susret ući će bez najboljeg igrača Dimitrija Payeta koji će zbog ozljede gležnja pauzirati tri mjeseca.

"Ne trebate zapravo biti menadžer kako biste zaključili da nam je zaista važan. Njegov utjecaj na igru je ogroman i naravno da će nam nedostajati. Ali pristupit ćemo toj utakmici sa spoznajom da ako igramo dobro, znamo da imamo dobru šansu“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 09:26