SUKOB PRED DJECOM

Skupina huligana u Stobreču napala trenera Dinama!

 Jakov Prkić / Cropix

Trenirka s obilježjima Dinama očito je i dalje crvena krpa čim se prijeđe tunel Sv. Rok. Na svojoj koži najbolje je to osjetio Ivan Senzen, trener Dinamova podmlatka (generacija 2002.) koji je u petak napadnut u hotelu u Stobreču gdje Dinamova djeca nastupaju na turniru.

- Ničim izazvana napala ga je skupina mladića dok je sjedio na terasi hotela - otkrio nam je Romeo Jozak, direktor omladinske škole.

- U obranu našeg trenera stao je domaćin i izbio je fizički sukob. Na svu sreću, nema ozlijeđenih, a najgore je što su ružnu scenu iz svojih soba gledala naša djeca. Pa oni imaju samo osam godina... - objasnio je Jozak koji je razmišljao o povlačenju Dinama s turnira, ali je na kraju odustao.

- Domaćini su nam zagarantirali sigurnost. Vjerujemo kako je ovo tek izolirani slučaj - ipak je ‘stao je na loptu’ Jozak i smirio strasti.

Međutim, ako netko treba nekome garantirati sigurnost dok igraju 8-godišnja djeca, onda se trebamo svi zajedno zapitati ima li sve to smisla.

Senzena je spasio vlasnik kafića lokalnog kafića koji se bez razmišljanja stao u obranu trenera iz Zagreba i u žestokoj tučnjavi rastjerao napadače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:21