ODRŽAO OBEĆANJE

Sinovčić povukao momčad s terena iz inata kladionicama!

'Lijepo sam upozorio da nas nikako ne stavljaju na kladionicu i ovakve situacije će se ponavljati sve dok budem u klubu'
 Jure Mišković/Cropix

Subotnju prijateljsku utakmicu novoga drugoligaša Dugopolja i prvoligaša Zadra obilježila je nesportska gesta nogometaša iz Zadra, koji su napustili travnjaka kod vodstva domaćina 1:0 jedanaest minuta prije kraja susreta. Zadrani su se na mig s klupe povukli s terena ostavivši u čudu domaće igrače i tristotinjak gledatelja na prelipom Sportskom centru Hrvatski vitezovi.

Razlog ove na hrvatskim terenima neviđene geste je revolt vodstva Zadra na stavljanje ovog para na liste kladionica, zapravo ostvarenje više puta posljednjih mjeseci ponovljene “prijetnje” kako će nogometaši Zadra napuštati travnjak ako bude “išta sumnjivo”. Reno Sinovčić, vanjski suradnik u nogometnom klubu Zadar o svemu je kratko kazao:

- Lijepo sam upozorio da nas nikako ne stavljaju na kladionicu i ovakve situacije će se ponavljati sve dok budem u klubu. Svejedno je tko će biti na drugoj strani, neka bude i Real, mi ćemo biti momčad koja će odlučivati hoćemo li i kad napuštati teren u prijateljskim utakmicama. Nemam više ništa dodati - brzo je razgovor zaključio Sinovčić.

Po prikazanoj igri domaćin se ravnopravno nosio sa prvoligašem kojem je ovo bila generalka pred početak nove sezone. Odlučujući pogodak postignut je u 58. minuti kada je nakon prodora po desnom boku Barić ispred gola pronašao Žuljevića koji je loptu pored Gluića poslao u mrežu.

Utakmicu je sudio Ivan Balić iz Split. Dok sljedećeg tjedna, pred početak prvenstva, zadarske Stanove očekuju brojne rasprave oko ovoga poteza, Dugopolje odlazi u mir osmodnevnih priprema u Vitez, stručni stožer i 28 igrača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:36