ČEKA SE POTPIS

SAPUNICA KONAČNO ZAVRŠENA? Igrač Flamenga se izlajao: 'Naša svlačionica će toplo dočekati Eduarda'

 Boris Kovačev / CROPIX

Sad se čini da je sve riješeno - Eduardo da Silva nastavit će karijeru u Flamengu. Iako se na potpis ugovora još čeka. U četvrtak su stizale kontradiktorne vijesti, prvo da je Eduardo tražio previše novca i da Flamengo nije mogao niti htio toliko platiti, da su pregovori opasno zapeli, da bi kasnije došla nova informacija da su njegovi uvjeti prihvaćeni i transfer je praktično realiziran.

No, pred novinarima o tome nije govorio netko iz vodstva kluba nego igrač. Andre Santos, također negda član Arsenala a sada Flamenga, na press konferenciji je rekao:

- Dobili smo velika pojačanja. Stigao nam je Canteros, a dolazi i Eduardo. S njma ćemo ostvariti ciljeve. Nisam razgovarao s Eduardom, ali možete biti sigurni da ćemo ga u svlačionici toplo dočekati, kao i svakoga prije njega.

Prema ranjim vijestima ugovor bi trebao biti na godinu i pol. Tako će Eduardo ostati u Rio de Janieru, gdje je dosad bio na odmoru s obitelji. Prvu prvenstvenu utakmicu klub ima već 17. srpnja, sezona se nastavlja 10. kolom a oni su pretposljedni na tablici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:38