ODLAZAK IZ BARCELONE

Sanchez odbio Liverpool, u igri ostali Juventus i Arsenal

U igri su, prenosi katalonska televizija TV3, ostali londonski Arsenal i torinski Juventus, koji nude između 30 i 35 milijuna eura

Odlazak Alexisa Sancheza iz katalonskog nogometnog diva Barcelone praktički je sigurna stvar, a nakon sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u dresu Čilea kandidati za njegovo dovođenje vode veliki "rat". Iz igre je otpao Liverpool, za koji je Alexis Sanchez odbio potpisati, odnosno biti dio transfera u kojem bi u suprotnom smjeru krenuo sjajni urugvajski reprezentativac Luis Suarez. S obzirom da su Barcelona i Liverpool na pragu novčanog dogovora (79 milijuna eura), katalonski klub mora pronaći adekvatno rješenje za prodaju Sancheza, čime bi si olakšao kupovinu Suareza.

U igri su, prenosi katalonska televizija TV3, ostali londonski Arsenal i torinski Juventus, koji nude između 30 i 35 milijuna eura. Barcelona bi Sancheza radije prodala Arsenalu, jer je ponuda londonskog kluba navodno malo bolja, dok neki smatraju da bi se Čileanac rado vratio u Italiju. Podsjetimo, Sanchez je prije dolaska u Barcelonu od 2008. do 2011. godine branio boje Udinesea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 07:20