KUDA DALJE?

Runje: Želim ostati, ali odlazak je uvijek moguć

Brezice, 121109.Igraliste u Brezicama.Trening Hrvatske nogometne reprezentacije pred prijateljsku utakmicu protiv Linhenstajna koja se igra u subotu 14.11.09. u Vinkovcima.Na slici: Golman reprezentacije Vedran Runje.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

U razgovoru za francuski dnevnik La Voix du Nord hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Runje (34) iskazao je ponovo svoju privrženost aktualnom klubu Lensu.

Predsjednik kluba Gervais Martel izjavio je prošlog petka da klub vjerojatno neće zadržati obojicu reprezentativnih vratara u svojim redovima, Hrvata Runju i Tunižanina Hamdija Kasraouija, a hrvatski vratar kaže da nema ništa protiv jake konkurencije.

- Jaka konkurencija je dobra. Ja sam privržen klubu i poput ostalih, ostao sam u klubu kada smo ispali u drugu ligu prije dvije godine. Ugovorno sam vezan za Lens (još godinu dana) i što se mene tiče, odradit ću sezonu ovdje – rekao je Runje, uz dodatak:

- Ali isto tako znam za onu poslovicu “Nikad ne reci nikad”. Ako dođe ponuda koja bi zadovoljila sve strane, odlazak je uvijek moguć.

Prethodno su interes za kupnju Runje pokazali grčki Panathinaikos i turski Ankaragücü, ali očito njihove ponude nisu zadovoljile apetite, kako Lensa, tako i hrvatskog čuvara mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:37