OZLJEDA ADUKTORA

Runje definitivno izvan kadra Lensa

Trener Wallemme odlučio je da će i u ovu sezonu hrvatski reprezentativni vratar krenuti sa statusom prvog golmana
Brezice, 121109.Igraliste u Brezicama.Trening Hrvatske nogometne reprezentacije pred prijateljsku utakmicu protiv Linhenstajna koja se igra u subotu 14.11.09. u Vinkovcima.Na slici: Golman reprezentacije Vedran Runje.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

Zbog ozljede aduktora hrvatski nogometni golman Lensa Vedran Runje (34) ispao je iz kruga kandidata za subotnju utakmicu 1. kola nove sezone Le Championnata.

Lens u subotu na svom Stadionu Felixa-Bollaerta dočekuje Nancy na otvaranju sezone, a trener Jean-Guy Walleme morao je izostaviti Hrvata s popisa kandidata. Umjesto njega za dvoboj će kandidirati, i to u svojstvu zamjene Tunižaninu Hamdiju Kasraouiju, 20-godišnji Samuel Atrous.

U četvrtak je inače Wallemme odlučio da će i u ovu sezonu hrvatski reprezentativni vratar krenuti sa statusom prvog golmana u klupskoj hijerarhiji, premda je prošlog tjedna bio drukčijeg mišljenja.

Od tog ga je poteza, barem zasad, odgovorila neuvjerljiva predstava 27-godišnjeg Kasraouija u subotu protiv Athletica iz Bilbaa. U generalnoj probi pred novo prvenstvo Lens je na svom travnjaku poražen od Baskijaca 2-0.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:46