ODMOR ZA PORTUGALCA

Ronaldo propušta gostovanje u San Sebastianu

Trener nogometaša madridskog Reala Carlo Ancelotti najavio je kako će u subotnjem prvenstvenom dvoboju protiv Real Sociedada u San Sebastianu odmarati najboljeg svjetskog igrača i prvog strijelca Primere Cristiana Ronalda koji posljednjih tjedan dana ima manjih problema s ozljedom lijevog koljena.

"Odmorit ćemo Cristiana jer je malo umoran. Želimo izbjeći bilo kakav rizik od pogoršanja ozljede jer nas čeka mnogo važnih utakmica za koje mora biti svjež i spreman", rekao je Ancelotti.

Cristiano Ronaldo odšepao je van terena u završnici prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka u kojoj je Real na svom Santiago Bernabeu svladao Borussiju iz Dortmunda sa 3-0 u srijedu, a prethodno je bio strijelac trećeg gola.

Sedam kola prije kraja prvenstva Real je treći na ljestvici sa 73 boda, tri manje od vodećeg gradskog suparnika Atletica, a dva od druge Barcelone, te bi mu sve osim pobjede protiv šestoplasiranog imenjaka iz San Sebastiana uvelike smanjilo izglede za osvajanje naslova prvaka.

Sljedećeg tjedna Real će u utorak u Dortmundu braniti prednost iz prvog dvoboja, a u srijedu 16. travnja očekuje ga i veliki finale španjolskog Kupa protiv Barcelone u Valenciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31