DVOSTRUKI KRITERIJI?

ROMEO JOZAK ODLUČAN 'Hajduk barata argumentima koji više ne vrijede, Vulić neće u Split!'

Upravo zbog opsežnosti zaduženja shvatio sam da nisam u stanju istovremeno biti direktor Dinamo škole i predsjednik Stručne komisije HNS-a - kaže Jozak
 Nenad Dugi/CROPIX

Nije Romeu Jozaku do javne prepirke s HNK Hajduk glede Zorana Vulića, no o kritici s Poljuda kako isti kriteriji nisu vrijedili za Dinka Jeličića kaže:

- Dvaput su Splićani pismeno tražili da se izborniku reprezentacije U-19 Vuliću dopusti vođenje njihove škole, HNS je oba puta odgovorio negativno pa je odluka isključivo na Zoranu, a koliko znam nedvojbeno se opredijelio za izborništvo. Hajduk barata argumentima koji više ne vrijede, pa je tako Jeličić i mogao biti šef dotične selekcije i trener drugoligaša Radnika. Više ne bi mogao. Zato što je dvostruka liderska obveza preveliko opterećenje poradi kojeg bi trpila oba posla. Uostalom, ja to znam najbolje!

Direktor svih mladih reprezentacija podsjeća:

- Upravo zbog opsežnosti zaduženja shvatio sam da nisam u stanju istovremeno biti direktor Dinamo škole i predsjednik Stručne komisije HNS-a neposredno uključen u sve akcije svih mlađih postava. Zbog toga sam otišao iz Maksimira i zaposlio se u Vukovarskoj. Dakako da je u međuvremenu moje predsjedanje tom komisijom zamrznuto, novi šef imenovat će se na izbornoj sjednici Skupštine Saveza koja bi trebala biti ovog proljeća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:45