PROMIJENIO SE FRANCUZ

Redknapp: Wenger prije nije bio poput ostalih idiota

'Kada je tek stigao, sjećam se da sam u novinama čitao da je Wenger poput profesora. Svi ostali luđaci su vrištali i derali se'
Arsenal's French manager Arsene Wenger issues instructions during the English Premier League football match between Arsenal and Stoke City at the Emirates stadium, north London on December 5, 2009. AFP PHOTO/Chris RatcliffeFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp obrušio se na kolegu Arsenea Wengera, trenera Arsenala, kazavši kako je luđi nego što je bio kad je stigao u Englesku.

Redknapp tvrdi kako se Wengerovo ponašanje značajno promijenilo od dana kada je stigao na Otok prije 14 godina i sjeo na klupu "topnika".

- Kada je tek stigao, sjećam se da sam u novinama čitao da je Wenger poput profesora. Svi ostali luđaci su vrištali i derali se, a on nije bio poput tih idiota. Samo je sjedio i proučavao svaki pokret na terenu kao da igra šah. I Arsenal nije izgubio cijele sezone - prenose engleski mediji Redknappovu izjavu.

- Sad se i Wenger pridružio luđacima, štoviše jedan je od glavnih. To je taj pritisak s kojim se suočavamo. Sada je zahvatio i Wengera. Više ne sjedi mirno. Svađa se sa svima i stalno je u nekoj gužvi. No, ja s njim nemam problema, često navratim u njegov ured u klubu - zaključio je trener hrvatskih nogometaša Modrića, Kranjčara, Ćorluke i Pletikose.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:29