TRENER SPURSA

Redknapp: Pratimo Cavanija i sviđa nam se

Cavani je u 25 utakmica Serije A ove sezone postigao devet pogodaka, a zajedno s Miccolijem je postigao gotovo polovicu pogodaka Palerma ove sezone
 AP

Urugvajski napadači na velikoj su cijeni posljednjih godina u okvirima europskog nogometa. Već neko vrijeme sjajno igraju Diego Forlan u madridskom Atleticu i Luis Suarez u Ajaxu.

"Novo" ime je 23-godišnji Edinson Cavani, koji je jedan od glavnih razloga zašto je Palermo ove sezone toliko uspješan u Seriji A. Trenutačno su na četvrtom mjestu i smiješi im se nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Cavani je u 25 utakmica Serije A ove sezone postigao devet pogodaka, a zajedno s Miccolijem (10 pogodaka) je postigao gotovo polovicu pogodaka Palerma (40) ove sezone.

Juventus i Milan već neko vrijeme prate ovog 23-godišnjeg napadača, ali isto čini i Tottenham, klub trojice Hrvata koji se nalazi na jednakom četvrtom mjestu, ali u Premiershipu, te također ganja nastup u Ligi prvaka.

- Naši agenti stalno imaju lijepe riječi za njega. I ja sam ga nekoliko puta gledao ove sezone i ne mogu skriti da smo svi jako zadovoljni viđenim. Sviđa nam se Cavani, ali zasad ništa konkretno nije učinjeno na tom planu. Nešto suvislije ćemo pokušati napraviti na kraju sezone. Da, želimo ga potpisati - rekao je trener Tottenhama Harry Redknapp.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 04:44