HARRY POSTAO GRINCH

Redknapp: Nastavite pobjeđivati ili zaboravite Božić!

Iako je Tottenham na visokom trećem mjestu Premiershipa, na White Hart Laneu nema opuštanja ni za vrijeme praznika
 AP

ZAGREB - Nogometaši ‘spursa’ zasad se mogu svrstati među najugodnija iznenađenja Premier lige. Renesansa u sjevernom Londonu najviše se može zahvaliti njihovom sadašnjem treneru, kontroverznom Harryju Redknappu koji je ponovno pokazao svoje ‘drugo lice’. Naime, Redknapp od igrača zahtijeva nastavak uspješnog niza ili prijeti ukidanjem božićnih praznika!

Da Engleza treba shvatiti ozbiljno pokazuje i činjenica da je istu stvar napravio u svlačionici Portsmoutha nakon poraza od rivala iz Southamptona. Redknapp uviđa probleme koji u posljednje vrijeme muče Everton i Manchester City i od igrača zahtijeva da iskoriste situaciju i kući se vrate s bodovima.

- Ukoliko to ne učine, mogu zaboraviti na puricu i kolače. Već sam jednom zabranio proslavu Božića, neću se libiti to ponovno učiniti - zaprijetio je ‘Grinch’ svojim zvijezdama.

- I ja bih volio Božić provesti u krugu obitelji, proslaviti ga uz ručak s unucima. No, ukoliko ne nastavimo pobjeđivati, neće mi biti do slavlja - rekao je Englez koji će momčad za ‘zgusnuti’ period utakmica slagati bez nedovoljno oporavljenih Modrića i Lennona.

Zbog utakmice protiv Fulhama (26. prosinca) igrači će dio Božića provesti na treningu, a ukoliko žele barem drugu polovicu proslaviti u krugu obitelji sugeriramo im da nastave s pobjedama.

Raspored ‘spursa’ do Božića:

6. prosinca Everton (v)

12. prosinca Wolvers (d)

16. prosinca Man. City (d)

19. prosinca Blackburn (v)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 23:08