NIJE TEŽE OZLIJEĐEN

Redknapp likuje jer nije ništa ozbiljno: Modrić je nezamjenjiv!

'Imamo dubinu u momčadi, ali uvijek postoje igrač-dva koji čine razliku. Modrić je takav, on je tip igrača za kojeg ima mjesta u svakom svjetskom klubu'
Tottenham Hotspur's Croatian midfielder Luka Modric (R) celebrates scoring the opening goal of the English Premier League football match between West Bromwich Albion and Tottenham Hotspur at The Hawthorns in West Bromwich, West Midlands, England on September 11, 2010. AFP PHOTO/IAN KINGTONFOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo.
 AFP

ZAGREB - Hrvatski reprezentativac Luka Modrić, na sreću, nije pretrpio težu ozljedu u utakmici 4. kola Premiershipa na gostovanju kod WBA (1-1, Modrić strijelac za 0-1) te se očekuje skori povratak na terene.

U subotu (11. rujna) kasno navečer, nakon povratka u London, napravljena je dijagnostika ozlijeđene potkoljenice, no rezultati su bili poznati tek tijekom nedjelje. Rezultati dijagnostičke obrade nisu pokazali napuknuće kosti potkoljenice. Riječ je o kontuziji tako da se prve procjene o mogućoj ozbiljnijoj ozljedi i duljem izbivanju s terena, na sreću, nisu obistinile.

Liječnici hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec, Zoran Bahtijarević i Jurica Rakić bili su u stalnom kontaktu s liječničkom službom Tottenhama na čelu s dr. Wayneom Dieselom, kao i s Lukom, ali za službenu informaciju čekala se detaljna obrada i službeno očitovanje kluba.

Harry Redknapp, menadžer Tottenhamovih nogometaša, sa zebnjom je iščekivao rezultate snimanja ozlijeđene noge svog veznjaka Luke Modrića.

Branič West Bromwich Albiona Gonzalo Jara nezgodno je startao na hrvatskog nogometnog reprezentativca, strijelca jedinog gola Spursa u subotnjem 1-1 remiju, a iz redova londonskoga kluba odmah se proširila zabrinutost oko ozljede i sumnja na lom noge nakon što je Modrić uz pomoć štaka napustio stadion.

- Imamo dubinu u momčadi, ali uvijek postoje igrač-dva koji čine razliku. Modrić je takav, on je tip igrača za kojeg ima mjesta u svakom svjetskom klubu.

- On je top-igrač, fantastičan je. Kada ga izgubite, ne možete ga zamijeniti. Postoje i drugi sjajni igrači, ali on je poseban. Bio bi strahovit udarac da je morao pauzirati - kazao je Redknapp.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:40