NOVI GALACTICO

Real na ljeto želi dovesti i Waynea Rooneyja

Nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka Real je najavio novo veliko trošenje u ljetnom prijelaznom roku
Manchester United's Wayne Rooney, second left, is congratulated by teammates after scoring a goal against AC Milan's during their Champions League first knockout round second leg soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday March 10, 2010. (AP Photo/Antonio Calanni)
 AP

Sadašnji predsjednik Reala Florentino Perez ne odustaje od projekta Galacticos. Nakon što je “ kraljevski klub” ispao od Lyona u osmini finala Lige prvaka, gazda je u ljeto najavio novi veliki šoping.

Kao prva meta se spominje napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney. Perez sprema ponudu koja će i vlasnike Manchestera “izuti iz cipela”.

- Kao što znate, svaki igrač ima svoju cijenu. Ako je Manchester bio spreman prodati Cristiana Ronalda čim je u klub sletjela prava ponuda, zašto onda ne bi isto učinio kad je u pitanju Rooney. Perez je opsjednut Wayneom i sigurno će na ljeto pokušati ostvariti transfer - smatra bivši predsjednik Reala Ramon Calderon. Uz Rooneyja, čini se da se Real u šopingu na Otoku misli zadržati duže vrijeme. Marca piše da je moguć i transfer Ashleyja Colea iz Chelseaja, a da su odmah ispod njega francuski reprezentativac iz Manchester Uniteda Patrice Evra i igrač Lazija Aleksandar Kolarov.

Ribery je navodno gotova stvar, Francuz ne želi produljiti ugovor s Bayernom, pa je izgledno da će se pridružiti zvijezdama u Madridu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:08