LJUTNJA U ATENI

RAZBJESNIO GRKE NA INSTAGRAMU Pranjiću prijeti otkaz u klubu zbog poruke Tudoru?!

'Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem' - piše Pranjić između ostalog
ATHENS,GREECE - APRIL 16: Danijel Pranjic of Panathinaikos in action during the Greek Cup semi-final match between Panathinaikos FC and OFI Crete FC at the Apostolos Nikolaidis Stadium on April 16, 2014 in Athens,Greece. (Photo by Aris Messinis/EuroFootball/Getty Images)
 EuroFootball / 2014 Getty Images

Mladi 19-godišnji Fran Tudor, strijelac vodećeg zgoditka protiv Rijeke , koji je u Hajduk došao iz Zagreba poslije neuspjele epizode u atenskom Panathinaikosu, opet je u prvom planu kad je u pitanju grčki klub.

Nakon odličnog debija njegov bivši suigrač, hrvatski reprezentativac u PAO-u, Danijel Pranjić, mu je putem svog Instagram profila poslao poruku podrške. No, ta poruka mogla bi Pranjića koštati otkaza u grčkom klubu, pišu tamošni mediji. Oni tvrde da su se u Panthinaikosu jako naljutili na Pranjićevu poruku u kojoj se da iščitati kritiziranje odgovornih ljudi PAO-a što su pustili mladog Tudora.

– Mali, kada sam te odlučio dovesti ovdje u Panathinaikos, vjerovao sam u tebe. Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem. Znam da ti se tada srušio svijet. Ali, vidiš kako život uvijek nagradi one koji marljivo rade i koji su pošteni... Zapamti, za sve što napraviš sam si zaslužan, nitko ti nije pomogao. Svi ostali koji nisu vjerovali u tebe, a ti znaš tko su oni, nisu važni. Znaju da su pogriješili, a ako već ne znaju, saznat će... Vjerujem u tebe, zgrabi priliku... – stoji, između ostaloga, u Pranjićevoj objavi.

- Hvala dragi, ako sam od nekoga nešto naučio, onda je to od tebe. Nisam bez razloga uzeo broj 32 – komentirao je Fran Tudor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:12