SANJA NASLOV PRVAK

RAKITIĆ STRAHUJE OD TALIJANA 'Nismo favoriti! Juve je radnička momčad koja može zagorčati život'

Svi izuzetno cijenimo Juventus i njegove igrače, a u finalu LP-a favorita ne može biti - zaključio je Rakitić

U sjeni nogometnog skandala stoljeća igrači Barcelone i Juventusa pripremaju su se završni čin europske nogometne sezone. Umjesto da Messi, Neymar, Suarez, Buffon,Tevez... budu na naslovnicama svjetskih medija njih je beskurpulozno izgurao Blatter i društvo iz Fife.

No, kako su subota približava tako i akteri finala polako počinju dobivati 'svojih pet minuta':

- I prošle sam sezone igrao finale, ali ne Lige prvaka već Europske lige - smijulji se naš veznjak. - Jednostavno treba izaći na teren i odigrati najbolje što možeš, rekao je na jučerašnjem druženju s medijima u domu Barcelone Ivan Rakitić.

Prošlogodišnji osvajač EL ulogu favorita, kontra svih medijskih logika, prebacio je na stranu Talijana.

- Favoriti? Ni slučajno! Juve je radnička momčad koja je zaslužila svoje mjesto u finalu. Svi izuzetno cijenimo Juventus i njegove igrače, a u finalu LP-a favorita ne može biti - zaključio je Rakitić.

Napadač Barcelone Neymar priznao je kako se osjeća nervozno uoči subotnjeg finala Lige prvaka protiv Juventusa. Neymaru će to biti prvo finale Lige prvaka, a mnogi mu spominju podatak kako njegov slavni sunarodnjak Ronaldo nikad nije osvojio ovo natjecanje.

- To samo pokazuje koliko je zahtjevna Liga prvaka. Ja imam šansu podignuti ovaj pokal i učinit ću sve da uspijem u tome - rekao je Neymar. Juventus im na megdan izlazi u subotu u Berlinu, a sjajni se napadač uzda u timski duh svoje momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:47