MOTIVATOR BARCELONE

PROVOKATOR PIQUE OTKRIO VELIKU TAJNU 'Hvala Ronaldovom DJ-u, on nam je omogućio ovo....'

Dva dana traje fešta Barcelone nakon osvajanja Lige prvaka u subotu u Berlinu. Večer nakon utakmice igrači su 'zaružili' u glavnom gradu Njemačke, a najdublje je u čašicu zavirio Pique. Branič Barcelone sa suprugom Shaquirom u vidno alkoholiziranom stanju 'pomeo' je plesni podiji u jednom berlinskom noćnom klubu.

U nedjelju je Pique opet briljirao. Nakon veličanstvenog dočeka herojima iz Berlina, na kojem se okupilo milijun ljudi, na Camp Nou je održan koncert, a igrači su imali priliku dočepati se mikrofona i poručiti pokoju navijačima. Pique je bio među prvima, a iako su svi ova dva dana uglavnom izbjegavali spominjati 'prijatelje' iz Madrida Pique nije mogfao odoljeti, a da se ne prisjeti Ronalda:

- Hvala suigračima i cijelom klubu, svi su zaslužni za ovaj naslov. Veliko hvala i DJ-u Kevinu Roldánu. On je pokrenuo sve ovo, vikao je Pique.

Inače, Kevin Roldán je veliki prijatelj Cristiana Ronalda i čovjek koji je organizirao Portugalčev rođendan. Naime, proslava se održala isto večer nakon što je Real doživio katastrofu u gradskom derbiju protiv Atletica (4-0). Taj poraz je vjerojatno dao Barci 'vjetar u leđa', a Roldáno kultni status na Camp Nou.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:39