DOGOVOR JE BLIZU

Prije potpisa Vida očekuje isplatu dugova?

Osijek, 271009.Stadion Gradski vrt,1/8 Hrvatskog nogometnog kupa.NK Osijek-NK Inter. Domagoj Vida (Os) i Tomislav Ceraj ( 2,Int).Foto: Vlado Kos / Cropix
 Vlado Kos / Cropix

ANTALYA - Nogometaši Osijeka su u Turskoj. Unutar “vojne” discipline, ne odveć zabavnih sadržaja, dana jedan nalik drugome, i ne događa se bogznašto. S kapetanom Osijeka Domagojem Vidom u par pitanja “pretresli” smo “bijelo-plavu” svakodnevicu...

- Pripreme idu dobro, iako nam vremenski uvjeti nisu bajni. Tereni su kao tepisi ovdje u Antalyji, no vjetar i ranija kiša su prilično kvarili opći dojam. Potrčiš s loptom, a otpiri ju vjetar - počeo je mladi reprezentativac Hrvatske.

Za Tursku ste otišli navodno dovršena posla pregovaranja oko produženja ugovora. Ili?

- Načelno smo postigli dogovor. Iako ima tu još nekoliko rundi pregovora.

Dugovi? Inzistirate na isplati zaostataka prije produžavanja ugovora?

- Pa... na tome, na još nečemu. Zapravo, sve to puno bolje od mene zna menadžer Ivan Cvjetković. U njega imam puno povjerenje.

Priča se po Osijeku da ste nervozni u Antalyji, da se gube živci na treningu...?

- Nije to baš tako. Ali, bili smo u Međugorju 10 dana, onda kod kuće samo tri, pa smo stigli ovamo. A ovdje vrijeme katastrofa. Plus, još se od mene očekuje sada puno toga u igri. Nakupilo nam se malo - zaključio je Vida, otkrivajući umjereno kako on osobno počinje osjećati pritisak “plesa milijuna” i interesa drugih klubova za njega.

Osijek se iz Turske vraća u ponedjeljak. Za sobom ondje imaju tri prijateljske utakmice, pobjedu i dva poraza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:15