POZITIVNI TRENDOVI

PREPOROD SPLIĆANA Na Poljud stiže 800 tisuća eura od Splitske banke, a Juventus želi biti partner Hajduka

Igor Tudor je u Torinu ostavio dubok trag pa u Juventusu znaju što Hajduk može ponuditi, od igrača do razmjene iskustava između struke dvaju klubova

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić dao je najbolji opis prijateljskoj utakmici između Hajduka i njegovog Bešiktaša rekavši kako je to bila lijepa priča.

Bešiktašu i Slavenu Biliću na Poljudu su silno zahvalni, a od jučer zahvalnost duguju i dugogodišnjem sponzoru Splitskoj banci s kojom je potpisan nastavak uspješne suradnje. Novi ugovor vrijedit će dvije godine i u tom će razdoblju Hajduk od Splitske banke dobiti 800 tisuća eura. Time je ova banka postala drugi najveći sponzor Bijelih iza Tommyja koji daje 1 milijun eura za dvije godine.

- Nakon svih tema koje su nas okupirale posljednjih dana zadovoljstvo mi je što mogu predstaviti nastavak suradnje s bankom koja je toliko dugo sponzor kluba da je možemo zvati Hajdučka banka.

Splitska banka ovim se uklopila u posljednjih dana često spominjanu sintagmu o “pozitivnim trendovima” u Hajduku, a u tom smjeru je i mogućnost uske suradnje s talijanskim gigantom Juventusom. Njihovi predstavnici bili su već dva puta u Splitu zahvaljujući Igoru Tudoru te su nakon utakmice s Bešiktašem održali sastanak s čelnicima Hajduka.

- Razgovarali smo o suradnji, vrlo ugodno i korektno, drago nam je da imamo mogućnost biti u kontaktu s tako velikim klubom. Nismo dogovorili još ništa konkretno, ali nadam se da hoćemo jer je Juventus klub od kojeg možemo puno toga naučiti - rekao nam je Brbić. Talijani su vrlo zainteresirani za brojne oblike suradnje, Tudor je u Torinu ostavio dubok trag pa u Juventusu znaju što Hajduk može ponuditi, od igrača do razmjene iskustava između struke dvaju klubova.

Nakon što je u srijedu odlučeno da Hajduk nije na prodaju, Bešiktaš, Splitska banka i Juventus pokazatelj su da je ta odluka dobra. Američki ulagači već su zaboravljeni, eno ih u Istri gdje možda smjeraju uložiti novac, ali to Brbić i ostali u Hajduku nisu htjeli komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:24