ČEKA SE ODLUKA NO-a

PREDSJEDNIKOVA IDEJA Brbić ponudio Tudoru novi ugovor, a Vukasu fotelju sportskog direktora

Nova ideja izvire iz poljudskih kuloara, a Marin Brbić baš je taj koji stoji iza takvog prijedloga
 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Igoru Tudoru produžiti ugovor (aktualni mu traje do ljeta 2014. godine), a na upražnjeno mjesto sportskog direktora postaviti Harija Vukasa, jednog od dvojice trenutačnih Tudorovih pomoćnika!

Nova ideja izvire iz poljudskih kuloara, a predsjednik uprave "bijelih" Marin Brbić baš je taj koji stoji iza takvog prijedloga.

Premda je bilo govora kako do kraja studenoga neće spominjati pitanje sportskog direktora, ipak ideja glede "premještaja" Vukasa u kancelariju na katu sve jače "izvire" i – sasvim "drži vodu".

Treba naglasiti kako su s jedne strane izuzetno u Poljudu zadovoljni radom svoga prvog trenera, Tudor ih je osvojio radom, ponašanjem i – bodovima, a s druge strane Hari Vukas bi se idealno uklopio u stručnu križaljku "kako obaviti mercato u zimskom prijelaznom roku". Vukasa prebaciti za pisaći stol značilo bi sačuvati jednu plaću, naime, ne bi trebali širiti platni popis, a bili bi sigurni da se radi o stručnjaku koji je s trenerom Tudorom – kompatibilan: u radu i razmišljanjima.

Na neki način bio bi to skoro pa "kolektivni sportski direktor". Usput, da podsjetimo, jedan Vukas je, zgodna je paralela, već jednom bio - tehniko Hajduka! Bernard, legendarni Bajdo, sredinom šezdesetih...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:25