NEPOPUSTLJIVI CASTRO

PREDSJEDNIK SEVILLE OPOVRGAVA GLASINE 'Naš klub do danas nije prodao nijednog igrača!'

'Istina je da postoji zanimanje za naše igrače i stvarno ne znam što će se dogoditi sljedeći tjedan, ali do danas nema nikakvih dogovora' - rekao je Castro španjolskim novinarima

Iako je velik dio španjolskih medija objavio da je transfer hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića iz Seville u Barcelonu gotova stvar, predsjednik andaluzijskog kluba Jose Castro tvrdi da nije tako.

Podsjećamo, spominje se da je kapetan Seville dogovorio petogodišnji ugovor s Barcelonom koja bi Andalužanima trebala platiti oko 20 milijuna eura odštete. Za Castra je to, međutim, samo obična glasina.

- Mnogo sam toga pročitao i čuo posljednjih dana u tiskanim i digitalnim izdanjima, te na radiju, ali mogu vam reći da do danas Sevilla nije dovela nijednog igrača, niti je bilo koga prodala. Istina je da postoji zanimanje za naše igrače i stvarno ne znam što će se dogoditi sljedeći tjedan, ali do danas nema nikakvih dogovora - rekao je Castro španjolskim novinarima.

- Nemam kristalnu kuglu da bih znao hoćemo li nekoga prodati. No, mogu vam reći da je naš klub ekonomski zdrav i zato nećemo prodati nijednog igrača ispod cijene - dodao je prvi čovjek Seville.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:33