ČEKA SE ODLUKA GAZDE

Pellegrini: Moja je budućnost u rukama kluba

Real Madrid's Brazilian midfielder Kaka (R) celebrates his goal against Villarreal with Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) and Real Madrid's Dutch midfielder Rafael van der Vaart (L) during their Spanish league football match at the Santiago Bernabeu Stadium, on February 21, 2010 in Madrid. AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
 AFP

Finale ovosezonskog izdanja Lige prvaka igrat će se na Santiago Bernabeu, no bez kluba koji ondje "stanuje". Šestu godinu u nizu Real Madrid nije uspio doći niti do četvrtfinala.

Pred početak sezone kupljeni su Cristiano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema..., a potrošeno više od 250 milijuna eura na pojačanja. Sve sa ciljem dokazivanja moći u prvenstvu i najjačem klupskom europskom natjecanju. Liga prvaka od srijede je prošlost za "kraljeve" što će biti s Primerom tek će se vidjeti.

Također, tek treba vidjeti što će biti s trenerom momčadi Manuelom Pellegrinijem kojeg španjolski mediji već guraju iz kluba. Svjestan situacije u koju se porazom stavio, čileanski je strateg nakon ispadanja iz Lige prvaka izjavio:

- Ja sam prvi kojega treba kriviti za ovaj veliki korak unatrag. Hoću li ostati ovisi o klupskoj politici.

- Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali i propustili realizirati neke prilike. Poslije poluvremena momčad se okrenula čuvanju rezultata i finale na Bernabeu ostao je iluzija. Moramo sada ovo zaboraviti i okrenuti se prvenstvu...

Kaka zamolio navijače Reala za oprost

Šestu uzastopnu godinu nogometaši Real Madrida neće vidjeti četvrtfinale Lige prvaka. Ambicije i planovi ove sezone bili su kudikamo veći tim više što se finale natjecanja igra na njihovom Santiago Bernabeu.

- Težak je to udarac za nas sve i jedino što možemo jest zamoliti navijače da nam oproste. I mi smo se veselili finalu na Bernabeu, ali nismo ga uspjeli dohvatiti Osobno sam prebrodio mnoge teške trenutke u karijeri, a znam da ćemo se mi, kao momčad, iz ovoga izvući. Stvorili smo protiv Lyona mnoštvo prilika, međutim nismo ih znali iskoristiti. A, to u Ligi prvaka ima svoju cijenu - zaključio je sjajni brazilski nogometaš Kaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:33