ZBUNJENI GRK

Pap: Dinamo me neće, ali dogovor o raskidu još nije postignut!

Amsterdam, 221009.Uefa Europa League. Grupa A, 3 kolo.Dinamo - Ajax.Na slici: Dimitiris Papadopoulos i Jan Verthongen.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

Grk Dimitrios Papadopoulos pojavio se na jučerašnjem okupljanju Modrih, a vrijeme prije treninga provodio je u razgovoru s Tomom Butinom. Kad je počeo trening Modrih, Papadopoulos i Suarez su maknuti od ostalog dijela momčadi, te su trenirali sami u dvorani. Na travnjak nisu izlazili. Suarez će uskoro opet na posudbu, za nekoliko dana kreće za Ekvador! Ali što će biti s Papadopoulosom? Zaustavili smo grčkog napadača dok je izlazio iz svlačionice. Bio je spreman za razgovor. Na pitanje je li razgovarao sa Zoranom ili Zdravkom Mamićem, kazao je sljedeće:

- Nisam razgovarao ni s jednim Mamićem. Moj zastupnik će razgovarati, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Čuli smo da je između vas i Dinama postignut gentlemanski dogovor o raskidu ugovora?

- Ne, nikakav dogovor o raskidu ugovora nije postignut. Upravo o tome će moj zastupnik razgovarati s čelnicima kluba. Do tada ću trenirati sam odvojen od ostatka momčadi.

Jeste li u vrijeme zimske stanke dobili kakvu ponudu?

- Nisam dobio niti jednu službenu ponudu. Međutim, nekoliko klubova zanimalo se za moje usluge. Naravno, svaki razgovor je besmislen ako ne znam kako će se rasplesti priča s Dinamom. Moj zastupnik i čelnici kluba imaju završnu riječ. Vjerujem da će na kraju sve ispasti dobro za obje strane.

Jeste li na kraju razočarani što je sve tako ispalo? Kad ste došli, bili ste prepuni ambicija?

- U ovom trenutku ne bih pričao o tome. Kad se sve ovo završi, spreman san za razgovor - zaključio je Papadopoulos.

Inače, Papadopoulos je dobio novog trenera. Više neće trenirati pod paskom Krune Jurčića, s Grkom će raditi najbolji strijelac u povijesti Dinama Igor Cvitanović! Da mu je 'Cvita’ prije pokazivao kako se postižu golovi, možda se danas ne bi vodili pregovori o odlasku Papadopoulosa iz Dinama. Ovako, zastupnik Papadopoulusa bi prema klupskim izvorima ovih dana trebao stići u Maksimir. Stigao bi i prije, ali je imao mnogo posla u ovom zimskom prijelaznom roku, pišu Sportske novosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 00:29