KAPETAN NEĆE U PORTUGAL

Osijek za Vidu traži 3 milijuna eura!

Odbijena ponuda Porta za mladog hrvatskog reprezentativca od dva milijuna eura
Osijek, 170410.Mladi reprezentativac i nogometas NK Osijeka Domagoj Vida za kojeg se trenutno 'otimaju' Porto,Bayer i Borusia Dortmund snimljen je u kladionici u centru grada oko 14sati. Njegov klub klub NK Osijek igra prvenstvenu utakmicu protiv NK Rijeke u 18 sati.Foto: / CROPIX
 CROPIX

Domagoj Vida ipak neće u slavni Porto, iako je posao bio u strogom finišu! Portugalski klub bio je spreman platiti 2,000.000 eura, ugovor potpisati odmah, ali Uprava osječkog kluba smatra da Vida vrijedi - više.

Kako nas je obavijestio posrednik u ovom transferu Andy Bara, Porto je odustao kada su njegovi gazde saznali da je Osijek nezadovoljan ponudom od dva milijuna eura i bez obzira na to što se radi o izuzetno potentnom igraču, potražit će igrača takvog tipa vjerojatno u Brazilu.

Doznali smo također da Uprava NK Osijek traži za Vidu 3,000.000 eura, što u današnjem nogometu i nije prevelik novac, no sumnjamo da će “šparni” Nijemci (Bayer Leverkusen, Borussia Dortmund) iskrcati tri milijuna za igrača, koji još nije ni A reprezentativac. Sumnjamo također da se u ovu licitaciju može uključiti i Dinamo, čiji čelnici imaju visoko mišljenje o Vidi, ali tri milijuna niti mogu niti žele platiti. No, kada se u neki transfer uplete Zdravko Mamić, mogući su i nemogući raspleti.

Šteta će biti za Hrvatsku ligu ako ovog ljeta ostane bez svoja tri bisera, Milana Badelja, Zvonka Pamića i Domagoja Vide, zbog talenta te trojice nogometaša povremeno se i kupila poneka ulaznica.

Tako će naši “heroji” i sljedeće jeseni biti “stari dečki”, Vugrinec, Bule, Sopić i Mumlek, koji doista daju jedan dobar štih Hrvatskoj ligi, no bez potentnih, mladih igrača nema ni europskog rezultata. Ali, prodaja je pitanje opstanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 21:19