NJEMAČKA UPORNOST

Olić: Želimo i nakon zime igrati Ligu prvaka

Bayern Munich's Ivica Olic scores the winning goal during their Champions League match against Maccabi Haifa in Munich November 25, 2009. Munich won the match 1-0. REUTERS/Michael Dalder (GERMANY SPORT SOCCER)
 Reuters

- U Ligi prvaka nema slabih momčadi, ali niti posebno jakog protivnika - odgovorio je napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Bayerna Ivica Olić na upit može li Bayern svladati Juventus u Torinu.

Utakmica je to 6. kola skupine A Lige prvaka, a bolji iz tog susreta izborit će nokaut fazu natjecanja. Olić je o šansama bavarskog kluba pričao za službene internetske strane Međunarodne nogometne federacije (UEFA).

- Juventus je dobra momčad, ali su i u prvenstvu i kroz utakmice Lige prvaka dokazali da imaju problema. Svaka momčad može pobijediti svaku u ovom natjecanju što se vidjelo na primjeru Beşiktaş u Manchesteru. Sve je još uvijek u našim rukama, samo moramo dobro igrati. Nadamo se i mislimo da smo sposobni pobijediti Juve - veli hrvatski napadač Bayerna koji je pogotkom iz 62. minute svojoj momčadi donio pobjedu protiv Maccabija iz Haife.

- Cijela je momčad igrala dobro, stvorili smo velik broj izglednih prilika na utakmici i osvojili tri važna boda - osvrnuo se Olić na prošlu utakmicu, a potom progovorio i o krizi u kojoj se momčad nalazi(la).

- Ako ste igrač i ne pobjeđujete u vas se uvuče nesigurnost. U proteklim smo utakmicama bili bez samopouzdanja, a ono je neophodno svakoj momčadi. Bez nje se ne može dobro igrati. Liga prvaka je najbolje što klupski nogomet nudi, a mi se u njoj želimo nalaziti i nakon zimske stanke. Borit ćemo se, sve je na nama. Znamo da možemo uspjeti - zaključio je Olić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:49