KOVAČ POZVAO 25 IGRAČA

OKUPLJANJE REPREZENTACIJE Većina igrača stiže danas, HNS Vatrene ponovno vratio u hotel As

 Tom Dubravec / CROPIX

Vatreni su ponovno u Asu. Hotel Aristos u Buzinu, gdje ih je Niko Kovač stacionirao otišao je u povijesti. Očito se o mjestu gdje će boraviti nacionalna vrsta više ne pita izbornika nego odlučuje HNS. A Davor Šuker nikad nije skrivao komplimente na računa Asa u Zelengaju, poviše Britanskog trga.

Niko Kovač tu će tijekom ponedjeljka okupiti većinu od 25 pozvanih igrača, od koji su mnogi igrali jučer. Službeni termin je 12 sati, no mnogi do tada neće stići. Kovač će već u 10 održati press konferenciju, a od 18 je trening na terenu Hitrec-Kacian. Vatreni u četvrtak igraju u Puli prijateljsku utakmicu s Ciprom u 20.15, a prvi kvalifikacijski ogled je utorak 9. rujna u Maksimiru s Maltom u 20.45.

Dakle, na popisu izbornika Kovača nalaze se: vratari Subašić, Kalinić i Vargić, obrambeni igrači Srna, Ćorluka, Strinić. Lovren, Vida, Vrsaljko, Hrvoje Milić, Jedvaj, veznjaci Modrić, Rakitić, Pranjić, Kovačić, Halilović, Brozović i Pašalić, te napadači Mandžukić, Jelavić, Olić, Čop, Sharbini, Kramarić i Pjaca.

Stručni stožer nastavlja u istom sastavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:39