FRANCUZ NA METI

OČAJNIČKI TRAŽI NAPADAČA Van Gaal se opet okrenuo Realu u potrazi za pojačanjem

Cijena za Realovog napadača sigurno neće biti manja od 50 milijuna eura
 AFP

Ne prođe dan, a da United ne baci oko na novo pojačanje. Van Gaal bjesomučno traži igrače od koji će složiti momčad za naslov prvaka, a ovaj put se koncentrirao na mjesto u napadu, piše ugledni Guardian.

Nizozemski strateg navodno prati Karima Benzemu kojeg se ranije ove sezone povezivalo s Arsenalom, a čija cijena sigurno neće biti manja od 50 milijuna eura. Budući da će s Old Trafforda put Madrida vrlo vjerojatno krenuti David De Gea i to bi mogao biti dodatni poticaj kraljevskom klubu da ugovere neku zamjenu, plus desetak milijuna eura sa strane.

Faktor u cijeloj priči je i odlazak Ancelottija s klupe Reala te špekulacije da će Rafa Benitez preuzeti njegov posao - u Guardianu smatraju kako to nosi visoki stupanj nesigurnosti za određene igrače, među njima i francuskog napadača.

Benzema je na Bernabeu izgradio bogat CV koji uključuje osvojeno prvenstvo Španjolske, Ligu prvaka, Kup Kralja, španjolski i europski superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo. Protekle sezone je u 46 nastupa za Real zabio 22 gola te deset puta dodao za pogodak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 09:10