TOMASOV NA ČEKANJU

NOVO POJAČANJE RIJEKE Predstavljen Marin Leovac: 'Nisam došao biti drugi!'

'Tomasov? Još uvijek postoji kontakt s njim, međutim, najvažnije smo napravili potpisom Leovca. Tomasov bi došao kao korak više i za ovu, no i za drugu sezonu'
 Tea Cimaš / CROPIX

Kiša je, za promjenu, ponovno okupala Kvarner, pogled kroz prozor nudio je samu tugu i depresiju. Ali u press centru Kantride samo - osmijesi! Marin Leovac potpisao je 2,5-godišnju vjernost Rijeci uz opciju produženja na još jednu godinu. Baš kako je sportski direktor najavio, "pravi" ugovor... Novi riječki lijevi branič nosit će dres s brojem 22.

- Jako smo zadovoljni što smo uspjeli riješiti ovo pitanje prije početka prvenstva. Marin je kvalitetan igrač, ali i čovjek, uvjeren sam da će predstavljati pojačanje za našu momčad. Ovime je naš prijelazni rok vjerojatno završen. U idućih deset dana postoje još neke mogućnosti, ali sada imamo sve što nam je trebalo. Tomasov? Još uvijek postoji kontakt s njim, međutim, najvažnije smo napravili potpisom Leovca. Tomasov bi došao kao korak više i za ovu, no i za drugu sezonu - rekao je Srećko Juričić, time dajući do znanja da je eventualni dolazak Zadranina izgledniji na ljeto. Marin Leovac činio se sramežljivim, još se upoznaje s Kantridom. U zadnji tren se u "deal" pokušao umješati Eskisehirspor, ali 25-godišnji branič nije pogazio svoju riječ i stisak ruke.

- Hvala klubu što su pokazali veliki interes za mene, jako sam sretan što sam završio transfer, sada je važno što prije početi trenirati sa suigračima. Moj cilj je dokazati se, ali odmah ću vam reći... Nisam došao biti drugi! Znam da nas čeka borba s Dinamom, no želim makar jedan trofej, nebitno Kup ili prvenstvo. Neće biti lako, ali prema onome što sam pratio iz Beča, imamo dobru momčad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:50