KARLOVAC SPAŠEN

Nova uprava preuzima posrnuli klub, na klupu dolaze Ganjto i Jaspert!

Klub će u predstojećem razdoblju voditi hrvatsko-njemačka trenerska kombinacija: Krešimir Ganjto i Robert Jaspert.
 Nenad Dugi/Cropix

NK Karlovac spašen je od ispadanja u niželigaški rang. Njemačka sportsko-menadžerska tvrtka Haag Sportmanagement ušla je u partnerski odnos s posrnulim prvoligašem s Korane. Iako detalji poslovnog odnosa još nisu poznati, već se zna da će klub preuzeti nova uprava i novi trenerski dvojac, a doći će i velik broj stranih igrača.

U ovom trenutku moguće je reći da je sklopljen dugoročni plan sanacije kluba, u kojem će sudjelovati obje strane, a određena dugovanja već su sanirana, što je urodilo deblokadom računa Nogometnog kluba Karlovac. U idućim danima održat će se izvanredna sjednica Upravnog odbora, na kojoj će se donijeti odluke o novim dužnosnicima kluba - javili su iz NK Karlovca.

Klub će u predstojećem razdoblju voditi hrvatsko-njemačka trenerska kombinacija: Krešimir Ganjto i Robert Jaspert. Krešimir Ganjto dugogodišnji je trener niza zagrebačkih klubova i skaut NK Dinama, a Jaspert je u trenerskoj karijeri najviše radio kao asistent slavnog njemačkog nogometaša Pierrea Littbarskog u Njemačkoj, Iranu i Švicarskoj, ali i kao asistent izbornika reprezentacije Južne Koreje 2004. i 2005.

“Momčad u ponedjeljak odlazi na pripreme u Medulin, a u klub će doći velik broj novih igrača preko tvrtke Haag Sportmanagement. Što se tiče dosadašnjih nogometaša NK Karlovca, u skladu s dogovorom, u klubu će ostati svi Karlovčani, a o ostalim članovima igračkog kadra odlučivat će novi trenerski dvojac”, priopćili su u srijedu iz NK Karlovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 02:28