DAN NAKON 'PETARDE'

NJEMAČKI MEDIJI 'Bayern je pregazio drugorazredni Dinamo, a gospođi Lewandowski je dosadno'

Dan nakon uvjerljive pobjede Bayerna nad Dinamom u Ligi prvaka (5:0) njemački mediji nisu posvetili previše prostora utakmici u Münchenu.
 AFP

U prijevodu, uvjerljiva pobjeda Bavaraca bila je očekivana.

" Lewandowski je opet zabio, a bespomoćni Hrvati su se samo mogli nadati da Bayern neće zabiti više golova“, piše Spiegel.de u tekstu pod naslovom "Bayern pregazio bespomoćni Dinamo“.

Nevjerojatni Lewandowski zabio je čak deset golova u zadnje tri utakmice, a njemački dnevnik Sport Bild prenio je status njegove supruge Anne s Instagrama koja je rekla da joj je "dosadno gledati“.

"Dragi, ove utakmice počinju postajati malo dosadne, hahaha. Naravno, šalim se", napisala je između ostaloga Anna Lewandowski na svom profilu.

Nije Bildu promaknuo podatak kako je Dinamo u München stigao s nizom od 45 vezanih utakmica bez poraza, ali je, kako pišu "sinoć bio daleko od vrhunske razine“.

Ugledni Kicker piše o "nejednakom srazu" i desetoj uzastopnoj pobjedi Bayerna do koje je stigao s "pola snage kao na trening utakmici".

"Hrvati su pokazali veliki, preveliki respekt prema Guardiolinoj momčadi. Dinamo se smrznuo pred Bayernom", navodi njemački dvotjednik koji je hrvatsku momčad nazvao "bespomoćnom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 10:40