ZDRAVKA BOLI GLAVA

Nitko ne želi dati novac za Marija Mandžukića!

Dinamo je startao s cijenom od 10 milijuna eura, a čini se da nitko ne želi iskrcati toliki novac
Zagreb, 171209.Stadion Maksimir.Nogometna utakmica Uefine Europske Lige, skupine A, 6. kolo izmedju Dinama i rumunjskog Temisvara.Na slici: Mario Mandzukic tuzan nakon fulane sanse.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Službene ponude za Marija Mandžukića još nema! Dok su za Dejana Lovrena pljuštale protekli tjedan i redom bile odbijane, za najveću zvijezdu nema niti jedne, pišu Sportske novosti . Stoje zanimanja Werdera, Wolfsburga, Šahtara i Toulousea, ali sve je samo na razini rekla-kazala. Transfer koji je bio izvjestan kao novi Dinamov naslov prvaka naglo se zakomplicirao.

Jučer smo kontaktirali neke njemačke izvore koji su nam također priopćili da na temu Mandžukićevog dolaska u Bundesligu nema ništa novog, pitali su nas kolege gdje je zapelo. Odgovora na to pitanje nema, može jedino zapeti na svoti koja se nudi za Dinamova i reprezentativnog napadača. Dinamo je startao s cijenom od 10 milijuna eura, a čini se da nitko ne želi iskrcati toliki novac.

SVE O SPORTU PROČITAJTE NA PORTALU SPORTSKIH NOVOSTI

Jedan klupski izvor nam je kazao da u neslužbenim razgovorima za Mandžukića još nitko nije ponudio više od 6 milijuna eura. To je odšteta na koju će Zdravko Mamić teško pristati.

Čuli smo da Papadopoulos i Cufre još nisu pronašli klub u kojem će nastaviti karijeru. Iako je s obojicom postignut načelni dogovor o sporazumnom raskidu ugovora, premda se vjeruje da će Grk i Argentinac imati klub vrlo brzo, u Maksimiru su ipak nestrpljivi kad su u pitanju vijesti iz njihova tabora. Obojica bi se trebali pojaviti prvog dana okupljanja 12. siječnja i službeno potpisati raskid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:52