HAJDUK ŽELI TROFEJ

'NEĆU VAM OTKRITI NI SASTAV NI TAKTIKU... PENALI? NARAVNO DA IH VJEŽBAMO' Tudor oprezan uoči finala

 Vladimir Dugandzic / CROPIX

Dan prije uzvratnog susreta finala Kupa u Maksimiru pred novinarima je bio trener Hajduka Igor Tudor.

- U momčadi je odlično raspoloženje, očekujemo pobjedu, ali sigurno tako očekuje i Lokomotiva. Ne bih ništa puno najavljivao, jer od velike priče nema ništa. Dajemo komplimente jedni drugima, no puno je važnije što se momcima usadi na teninzima i u razgovoru. Rezultati će biti vidljivi već od prvog sučeva zvižduka.

Rekli smo Tudoru da je trener Lokomotive promijenio statove, sad je za njega Hajduk favorit čiju igru hvali.

- Prenijeli su mi da je to rekao, no ja ne bi posebno htio komentirati njegove promjene razmišljanja, ali svakako mu hvala, zahvaljujem što je prepoznao neke pozitivne promjene kod nas.

U momčad se vraća Vršajević koji se oporavio, dok Blažević i Andrijašević nisu najavljeni.

- Neću vam otkrivati sastav, ni taktiku, kako bi to bilo da Ivković zna kako razmišljam. Uglavnom se svi poznajemo predobro i mi njih i oni nas, pogotovo nakon zadnje dvije utakmice. Vjerujem da će oni igrati svoju karakterističnu igru, išlo im je dobro čitave godine, drugi su na ljestvici i neće oni tu puno mijenjati. Nešto je pokušavao njihov trener nekim detaljom u drugom utakmici, ali se nakon 15 minuta predomislio i sve je vratio na staro. Budite sigurni mi ćemo biti dobri, ali rezultat će sve pokazati. Mjerilo našeg rada vidjet će se na utakmici.

Usprkos tome što je ovo 10 finale Kupa za Hajduka, a tek prvo za Lokomotivu, Tudor priznaje da će trenirati i penale.

- Penali su sastavni dio igre, naravno da ćemo ih vježbati. Pa ja sam na penale izgubio finale Lige prvaka - prisjetio se Tudor, koji će momčad u Zagreb povesti večeras avionom, uz nadu da je Croatia Airlines prekinula štrajk i da će regularno posletjeti na Plesu. Igra se sutra u 20.15 sati na Maksimiru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 19:41