SJAJNI HRVATI

Modriću i Kranjčaru 9 nakon slavlja Spursa

 AFP

U 28. kolu engleskog Premiershipa nogometaši Tottenhama su upisali domaću 2-1 pobjedu protiv Evertona, u kojoj su bitnu ulogu odigrali hrvatski nogometaši.

Akcija njih trojice, Vedrana Ćorluke, asistenta Nike Kranjčara i strijelca Luke Modrića, bio je najljepši moment ogleda, a taj pogodak za 2-0 je prilično uvjetovao konačna tri boda domaćeg sastava.

Novinari Sky Sportsa su posebno dobro honorirali učinak hrvatskih nogometaša, s težištem na Modrića i Kranjčara. Obojica su bili, po njihovom sudu, najbolji na terenu, te su zavrijedili visoku ocjenu 9. Vedran Ćorluka je, pak, zaradio jako dobru sedmicu.

Isti Sky Sports je dodijelio Nikoli Kaliniću šesticu u porazu njegovog Blackburna kod Liverpoola (2-1), a šesticom su ocijenili i Eduardovih sedam minuta u nastupu Stokea i Arsenala (pobjeda Eduardove momčadi 3-1).

The Sun je bio kritičniji prema hrvatskom tercetu u Tottenhamu, te su svi dobili ocjenu 7. Po njihovom mišljenju je igrač utakmice bio Bale (9), dok je zapaženo nastupio i Dawson (8).

Times je također Modriću i Kranjčaru dodijelio sedmice, Ćorluka je dobio šesticu, a i oni su se odlučili za Balea kao igrača utakmice (ocjena 8). Nikola Kalinić je i po njihovom sudu odigrao za šesticu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:31