ZA SEZONU BEZ PORAZA

MODRI U KOPRIVNICI Mamić u lovu na novu pobjedu: 'Čačić je napadač, no mi želimo tri boda'

Nakon pobjede u polufinalu Kupa protiv Rijeke Dinamo čeka gostovanje u Koprivnici

Nekoliko dana nakon pobjede u polufinalu Kupa protiv Rijeke Dinamo čeka nova utakmica, to je gostovanje u Koprivnici (nedjelja 17.00). Dan uoči susreta trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu protiv momčadi koja se preporodila otkako ju je preuzeo bivši Dinamov trener Ante Čačić.

- Čeka nas nova prvenstvena utakmica protiv momčadi koja na proljeće igra dosta dobar nogomet. Uz dužan respekt koji imamo prema svakoj momčadi, pa tako i Slavenu u Koprivnici, želimo igrati svoju igru, dominirati i nastaviti s dobrim predstavama te pobjedama - rekao je Zoran Mamić.

Dinamov je trenr pohvalio suparničkog trenera “koji voli igrati napadački nogomet”.

Modrima su se u utakmici Kupa nakon ozljeda vratili Pivarić i Soudani, s momčadi treniraju Musa i Antolić, blizu je i Pavičić pa se lista ozljeda znatno smanjila:

- Više nemamo igrače koji ne treniraju zbog ozljeda, i to je sjajno. Naravno, svaki od njih je u drukčijoj situaciji i fizičkoj spremi, ovisno o ozljedi koju je imao, ali super je što smo svi zajedno, kadar igrača je ponovno sve širi i vjerujem da će oni, kao i cijela momčad s njima, svakoga dana biti sve bolji.

Ipak, da situacija ne bi bila idealna, strateg Modrih zbog kartona ne može računati na Taravela:

- Nedostajat će nam kao i svaki igrač koji nije na raspolaganju, ali kao i uvijek to je prilika za nekog drugog - zaključio je trener Dinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:12