ZAPALIO EUROPU

Mirror tvrdi: ManU 'lud' za Alenom Halilovićem!

Ako i bude nešto oko toga, na potezu je Dinamo. Ne obazirem se na glasine, sada sam samo koncentriran na svoj nogometni razvoj... - rekao je Halilović

Alen Halilović svojim je debijem protiv Hajduka definitivno 'zapalio' nogometnu Europu, iako su se za njegove usluge i godinu-dvije ranije zanimali najveći klubovi svijeta. Malo je nedostajalo da ovaj 16-godišnjak završi u omladinskom pogonu Real Madrida, ali je na kraju njegov otac Sead pronašao zajednički jezik s Zdravkom Mamićem i Alen je ipak potpisao ugovor s Dinamom.

O zanimanju engleskih klubova za Halilovića već smo pisali, ali nakon debija u seniorskom kadru i u otočkim medijima sve se više spomnje njegovo ime. Tako je Mirror dana izbacio priču o zanimanju Manchester Uniteda za Halilovićem, a Englezi su mu već dali nadimak 'novi Messi'.

- Messi je idol svakome, ali uspredbe s njim su, blago rečeno, neobjektive - rekao je Halilović usput prokomentiravši interes Sir Alexa Fergusona za njega:

- Ako i bude nešto oko toga, na potezu je Dinamo. Ne obazirem se na glasine, sada sam samo koncentriran na svoj nogometni razvoj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:47