KRITIČNI SUIGRAČ

Mirallas: 'Januzaj ne zaslužuje mjesto u Brazilu'

Iako podržava odluku Januzaja o nastupanju za Belgiju u budućnosti, Mirallas se ne slaže kako bi trebao odmah dobiti mjesto u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Brazilu

Mladi igrač Manchester Uniteda Adnan Januzaj prema mišljenju belgijskog reprezentativca Kevina Mirallasa ne bi trebao biti među putnicima na Svjetsko prvenstvo u Brazilu...

Iako podržava odluku Januzaja o nastupanju za Belgiju u budućnosti, Mirallas se ne slaže kako bi trebao odmah dobiti mjesto u reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Njegova odluka je dobra za Belgiju jer je vrlo dobar igrač. Međutim slažem se s većinom kako ne bi trebao biti dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Proteklih mjeseci u Manchester Unitedu nije previše igrao, ne poznaje reprezentaciju i na njegovoj poziciji imamo nekoliko odličnih igrača. Tek se treba dokazati u klubu, mogao bi kandidirati za Europsko prvenstvo 2016. godine - tvrdi Mirallas.

Mirallas je bio pod upitnikom za odlazak na Svjetsko prvenstvo zbog ozljede, međutim dobro se oporavlja i bit će među kandidatima.

- U Engleskoj su mi prvo rekli kako sam izgubljen za SP, no testiranja koja sam kasnije obavio u Belgiji potvrdila su da ću biti van travnjaka tri do četiri tjedna i laknulo mi je. Naporno ću raditi i pripremiti se za SP, nije lagano, ali ću dati sve od sebe da se dobro pripremim - dodao je Mirallas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:36