NAJPLAĆENIJI NA SVIJETU

MESSIJU NOVI UGOVOR Barca će mu u iduće četiri godine isplatiti minimalno 80 milijuna eura!

- Barcelona je moj dom, tamo se osjećam kao kod kuće, izjavio je u uvodu ponajbolji svjetski nogometaš Leo Messi. No, vrlo brzo uslijedio je famozni 'ali': - Ali, naviijači su ti koji odlučuju o sudbini igrača. Ako te oni vole i žele, onda je sve u redu. Osobno, osjećam da mene još uvijek podržavaju, ali ako to nije baš tako, vrijeme je za promjene. Pronaći ću rješenje, odnosno neki drugi klub, izjavio je Messi.

Nakon što je Barcelona u subotu ostala i bez posljednjeg trofeja kojeg je mogla osvojiti ove sezone , 96 tisuća navijača gromkim je pljeskom pozdravilo goste, šampionsku momčad Atletico Madrida, a tijekom utakmice domaći su navijači nerijetko zviždali svom dojučerašnjem božanstvu Messiju, koji je očito daleko od forme i fizičke spreme iz svojih najboljih dana.

- Ovo je bila vrlo loša sezona za Barcelonu, priznaje Messi i dodaje: - Također, niti ja nisam bio pravi. Ali, i takvi smo do zadnje utakmice bili u igri za naslov. Uvjeren sam da će već iduće sezone biti bolje, vjeruje Argentinac, kojem je Barça pripremila novi ugovor vrijedan 20 milijuan eura godišnje. Iako je, kako tvrde u katalonskom klubu, sve dogovoreno, činjenica je da još ništa nije potpisano...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:15