MIRROR TVRDI

Menadžer Keane prekrižio Kalinića: Blackburn će staviti Nikolu na transfer listu

Podsjetimo, prošli su tjedan nakon objave vijesti o Kalinićevom nezadovoljstvu engleski mediji pisali da bi u utrku za napadača mogla krenuti Aston Villa
Blackburn Rovers' Croatian forward Nikola Kalinic celebrates after opening the scoring during his team's English Premier League football match against Manchester City at The City of Manchester stadium in Manchester, northwest England, on September 11, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATESFOR EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo
 AFP

Prema pisanju engleskog Mirrora, Blackburn je spreman ovo ljeto prodati napadača hrvatske nogometne reprezentacije Nikolu Kalinića (23).

Otočki tabloid tvrdi da se bivši napadač Hajduka, koji je prije dvije godine došao na Ewood Park uz odštetu od šest milijuna funti, više ne nalazi u planovima menadžera Roversa Stevea Keana. U prilog takvoj tvrdnji ide i podatak da Kalinić u posljednja četiri kola Premierlige nije igrao ni minute, a u zadnje dvije utakmice nije bio ni na klupi.

Upravo zbog toga je prošli tjedan Kalinićev agent Tomislav Erceg najavio razgovore s vodstvom kluba na kraju sezone, a Mirror u utorak tvrdi kako su ti razgovori već obavljeni i kako se čini sigurnim da će hrvatski nogometaš na ljeto potražiti novi klub.

Podsjetimo, prošli su tjedan nakon objave vijesti o Kalinićevom nezadovoljstvu engleski mediji pisali da bi u utrku za napadača, koji je ove sezone postigao pet golova u 16 nastupa u Premiershipu, mogla krenuti Aston Villa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 04:05