TRENER BARCE U NEVJERICI

Martino: 'Ovo je neobjašnjivo, ne znam što se dogodilo'

Barcelonin trener Gerardo Martino teško je pronalazio riječi objašnjenja za izvedbu svoje momčadi protiv Valencije u 22. kolu Primere...

Barcelona je na Camp Nou poražena 3-2, iako se nakon prvih pola sata igre činilo da Katalonci sigurno kroče ka novom trijumfu.

- Gledajući prvih 30 minuta čini se neobjašnjivim kako se utakmica promijenila nakon toga. Bili smo druga momčad u drugom poluvremenu. Rekao sam i prije utakmice da se pogreške odsad skupo plaćaju, a mi smo napravili nekoliko pogrešaka – rekao je Martino.

- Ovaj poraz trebao bi boliti, ali ne bio smio utjecati na budućnost. Kada ne možete dokrajčiti protivnika ne biste mu trebali pružiti prilike. Ali mi jesmo i Valencia je to iskoristila – dodao je Barçin strateg.

Katalonskom je velikanu to bio prvi ligaški poraz na Camp Nou od travnja 2012., kada ih je Real Madrid pod Joseom Mourinhom savladao 2-1.

Eventualnom domaćom pobjedom nad Real Sociedadom u nedjelju Atletico Madrid sada ima priliku pobjeći Barçi na vrhu na tri boda razlike. Priliku za prestizanje Barcelone ima i Real Madrid u slučaju gostujuće pobjede nad Athletic Bilbaom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:36