NIŠTA OD TRANSFERA?

MARTINO DEMANTIRA GLASINE 'Messi je u Barçi 13 godina i njegova je budućnost ovdje'

Špekulacije o transferu su se u dijelu španjolskih medija pojavile nakon nekoliko lošijih Messijevih utakmica

Trener Barcelone Gerardo Martino priznao je da je začuđen nagađanjima da bi ponajbolji svjetski nogometaš Lionel Messi mogao predstojeće ljeto napustiti klub.

Špekulacije su se u dijelu španjolskih medija pojavile nakon nekoliko lošijih Messijevih utakmica. Spominje se njegovo nezadovoljstvo i izostanak dogovora oko produljenja ugovora, a kao moguće se nove destinacije navode klubovi koji su u stanju platiti astronomsku odštetu - PSG i Manchester City.

Za Martina su sve to, međutim, besmislice. Argentinski stručnjak je uvjeren da će Messijeva budućnost vezana isključivo uz Barcelonu, klub u kojem trenira još dječačkih dana.

- Rekao bih da je 99 posto svijeta iznenađeno nagađanjima o Messijevoj budućnosti. Takve priče uopće ne uzimam za ozbiljno i ne mogu shvatiti otkud dolaze. Leo je u Barçi 13 godina i njegova je budućnost ovdje - istaknuo je Martino na konferenciji za novinare.

Ako Messijeva budućnost i jest u Barceloni, Martinova vrlo vjerojatno nije. Ispao je iz Lige prvaka, poražen je u finalu Kupa kralja, a u španjolskom prvenstvu ima samo minimalne izglede za naslov.

- Nikad nisam rekao da sam donio odluku o svojoj budućnosti. Rekao sam da postignuti rezultati ne utječu na ugovor, ali morat ću razgovarati sa svima o ovosezonskim dosezima. Nisam zadovoljan svojim radom. Kad nema rezultata, nitko ne može biti zadovoljan, a kad ovakva momčad nema rezultata, problem je još veći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:08